راهنمای سفر

چگونه در طبیعت آشپزی کنیم؟

0

در این مقاله از مجله گردشگری پیلاپیلا قصد داریم تا شما گردشگران و علاقمندان به طبیعت را با روش های آشپزی در طبیعت و سختیهای انجام آن آشنا نماییم. در ادامه به معرفی این روش های برای آشپزی در طبیعت، خواهیم پرداخت.

آشپزی در طبیعت از جمله تفریحات لذت‌بخشی است که علاقه‌مندان به سفر و گردشگران از تجربه آن به هیجان می‌آیند. یکی از مسائلی که آشپزی در طبیعت را با مشکل روبرو می‌کند آماده سازی آتش است. برای بسیاری از افراد پیش آمده که مواد غذایی را با خود به طبیعت ببرند و برای آشپزی در طبیعت آماده باشند اما هنگام پخت غذا آن را بسوزانند یا غذا به طور کامل از بین برود. در ادامه به معرفی چند روش برای آشپزی در طبیعت خواهیم پرداخت که به شما کمک می‌کند تا غذایی لذیذ و دل‌چسب را به راحتی حاضر کنید.

انواع روش‌های آشپزی در طبیعت

تخته چوبی

در میان روش‌های طبخ غذا در طبیعت می‌توان به آشپزی روی تخته چوبی اشاره کرد که یکی از متداول‌ترین انواع آن‌ها است. تخته چوبی به شما این امکان را می‌دهد تا به راحتی مواد غذایی را روی آن بریزید و بپزید. روش آماده سازی آن نیز بسیار ساده است. تنها کافی است ابتدا، آتشی بر پا کنید. سپس تخته چوبی از درخت راش یا سدر که تمیز باشد به همراه داشته باشید تا روی آتش قرار دهید. اگر نتوانستید این چوب‌ها را پیدا کنید، سراغ تخته چوب‌های موجود در جنگل بروید اما مراقب باشید که سمی نباشند و لذت آشپزی در طبیعت را از شما نگیرند.

از دیگر کارهایی که می‌توانید با این تکه چوب انجام دهید این است که آن را روی زغال یا اجاق آتشی که درست کرده‌اید بگذارد، سپس مواد غذایی همراهتان، مثلاً گوشت یا ماهی را روی آن قرار دهید تا به آرامی بپزند. از مزیت‌های این روش می‌توان به این نکته اشاره کرد که تکه چوب از ارتباط مستقیم آتش با مواد غذایی شما و همچنین زغالی شدن آن جلوگیری می‌کند.

سنگ

دیگر روش محبوبی که از آن برای آشپزی در طبیعت استفاده می‌کنند، آشپزی بر روی سنگ است. اولین مرحله، همیشه برپایی آتش است و پس از آن باید به دنبال سنگی با سطح صاف باشید و همچنین سنگی که پیدا می‌کنید نباید ضخیم باشد. مرحله بعدی قرار دادن سنگ بر روی آتش است. در این بین باید گوشت و مواد غذایی خودتان را مهیا کنید و سپس روی سنگ قرارشان دهید تا با حرارتی که از سنگ به آن‌ها می‌رسد، بپزند.

بسته‌بندی

برگ‌ها یکی از طبیعی‌ترین روش‌های آشپزی در طبیعت به شمار می‌روند که شما با کمک آن‌ها می‌توانید مواد غذایی‌تان را آماده خوردن کنید. تنها کافی است، گوشت یا هر مواد غذایی دیگری که دارید لای آن‌ها بگذارید. فقط حواستان به سمی نبودنشان باشد. برای بستن این برگ‌ها نیز می‌توانید از ساقه درختانی مانند لیف یا پیچک استفاده کنید. کاری که بعد از این لازم است بکنید، قرار دادن این بسته‌بندی‌ها روی زغال داغ است. سپس باید یک‌لایه زغال دیگر روی آن‌ها بریزید.

اگر مایل باشید می‌توانید از قبل بسته‌بندی‌ها را انجام داده باشید. این‌گونه از سمی نبودن برگ‌هایی که آورده‌اید، مطمئن هستید. البته جدای از این مزیت، نکته دیگری که دارد این است که اگر بخواهید به کویر یا مناطقی بروید که درختان آنجا برگ پهن ندارد، با مشکل روبرو خواهد بود و مهیا بودنتان، این مشکل را حل می‌کند. حواستان باشد زیاد نگذارید روی آتش بمانند. غذاهایی همچون ماهی در عرض ۱۵ دقیقه آماده خوردن می‌شوند.

چوب

از قدیمی‌ترین روش‌های آشپزی در طبیعت که احتمالاً در بسیاری از فیلم و سریال‌های تاریخی دیده‌اید، استفاده از تکه چوبی بلند است. خصوصاً اگر بخواهید جوجه کباب یا ماهی درست کنید که تکه چوب بلند، عملکردی همچون سیخ را برایتان خواهد داشت. از این سیخ‌های چوبی نمی‌توان برای غذاهای کوچک استفاده کرد، پس مراقب برش‌هایی که آماده می‌کنید باشید.

بهترین راه برای آشپزی در طبیعت با کمک چوب این است که دو پایه نیز آماده کنید که در دو طرف آتش بگذارید و سیخ چوبی را روی آن قرار دهید. انجام این کار به شما کمک می‌کند که خودتان مجبور نباشید ۱۵ دقیقه بالای آتش بنشینید و سیخ چوبی را روی آن نگه دارید.

برشته کردن غذا در طبیعت

اگر می‌خواهید دو مرغ را در طبیعت به صورت برشته بپزید، روش‌هایی برای انجام چنین کاری وجود دارد که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت. یکی از این روش‌ها درست مثل روش استفاده از تکه چوب بلند است با یک تفاوت، آن هم این که چوبی که مرغ در آن به سیخ کشیده شده را باید بالاتر از آتش قرار دهید. این بالاتر یعنی چیزی حدود ۵۰ سانتی‌متر. حین انجام چنین کاری و همچنین بعد از آن باید زغال‌های بسیار داغ و زیادی برایتان به ارمغان داشته باشد. مراقب روغن داغی که از مرغ بر روی زغال می‌پاشد باشید. چنین روش پختی حدوداً ۲ ساعت طول می‌کشد.

ساخت اجاق برای آشپزی در طبیعت

ایجاد اجاقی که بتوانید روی آن به راحتی آشپزی کنید، کمی مهارت نیاز دارد. ابتدا باید گودالی ایجاد کنید. سنگ‌ها را کف و دیواره آن قرار دهید. این شکل سنگ چینی باید شبیه مستطیل باشد و به شکل باشد که سنگ‌ها نیفتند. اگر آتش را به خوبی برپا کنید، زغال‌های بسیار داغ و خوبی به شما می‌دهد. حتماً غذایتان را درون کاغذی آلومینیومی بپیچید و سپس آن را با یک انبر روی سنگ‌ها قرار دهید و بگذارید به خوبی بپزند.

در این مطلب به معرفی روش‌های آشپزی در طبیعت پرداختیم. در صورتی که سوالی در این زمینه دارید و یا تجربه‌های خود را می‌خواهید با علاقمندان به طبیعت به اشتراک بگذارید، نظرات شما در قسمت کامنت، مفید خواهد بود.

ترسناک ترین هتل دنیا : هتل اسکای لج پرو

مقاله قبلی

دریاچه ارواح

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در راهنمای سفر