غذاهای محلی

معرفی ۱۰ غذای محلی شهر اصفهان

0
غذای محلی اصفهان

شهر تاریخی اصفهان یکی از خوش منظر ترین و جالب ترین شهرهایی است که افزون بر جاذبه های تفریحی بسیار زیاد، غذاهای محلی فوق العاده لذیذی دارد. در این مجله گردشگری پیلاپیلا، تعدادی از غذاهای محلی این شهر را به شما معرفی می کنیم. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

غذای محلی اصفهان

لیست غذاها

۱. بریونی
۲. کله جوش
۳. اشکنه
۴. قیمه ریزه نخودچی
۵. یخنی لوبیا
۶. اوماج چغندر
۷. خورشت ماست
۸. کباب مشتی
۹. یخمه ترش
۱۰. کوکو قندی

بریونی

این غذا از غذاهای شناخته شده در اصفهان می باشد که طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد .معروفیت بریونی در این شهر به قدری است که نه تنها مردمان اصفهانی بلکه مردم کل کشور ایران هم با این غذا آشنایی دارند. در شهر اصفهان،اغلب  این غذای فوق العاده لذیذ با کمی جگر سفید پخته شده و همینطور چرخ شده، نان سنگک، کشک، ریحان و آب گوشت خورده می شود.
چنانچه به اصفهان سفر کردید، حتما سری به رستون های سنتی این شهر بزنید.

کله جوش

کله جوش از غذاهای سنتی شهر اصفهان میباشد که آن را با نام های دوغ گرمه، کال جوش، کالا جوش، قروتی و کشک جوش هم می شناسند. این غذای خوش طعم در شهرهای مختلف کشور نظیر یزد و تبریز به طریقه های متفاوتی پخته می شود. کله جوش به علت طبخ بسیار سریع و راحتی که دارد به نام یکی از غداهای حاضری شناخته می شود.
این غذا متشکل از کشک و گردو می باشد و به علت برخورداری از مقدار بسیاری کشک، برای افرادی که لبنیات کم تری مصرف می کنند، می تواند منبع عالی سرشار از کلسیم باشد.

اشکنه

این غذای فوق العاده جزو غذاهای دیرینه می باشد که تا چندین سال پیش، بیشتر برسر سفره ها به چشم می خورد. اشکنه هنوز هم در برخی شهرها نظیر اصفهان طبخ می شود که طرفداران بسیار زیادی هم دارد . این غذا بسیار مقوی بوده و دارای دستور پختی راحت می باشد.

قیمه ریزه نخودچی

این غذا از غذاهای سنتی شهر تاریخی اصفهان می باشد و در لهجه ی اصفهانی به قیمه زه نخودچی و همینطور گاها قرمزه نخودچی مشهور است و ترکیبی از آرد نخودچی و گوشت می باشد. این غذا علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد، طرز پخت راحتی نیز دارد.

یخنی لوبیا

این غذا از غذاهای معروف شهر اصفهان می باشد که به آن گوشت لوبیا نیز گفته می شود. یخنی لوبیا ترکیبی از گوشت گوسفند، لوبیا سفید، جعفری و شنبلیله، تره، پیاز، برنج و ادویه می باشد. اهالی اصفهان این غذا را اغلب در ظرف های مسی درست کرده و میل می کنند.

اوماج چغندر

یکی از غذاهای لذیذ و فوق العاده قدیمی که از گذشته تا کنون مورد استقبال مردم بوده است، اوماج چغندر می باشد. اوماج چغندر، از ساده ترین و قدیمی ترین غذاهای شهر اصفهان به شمار می رود که از چغندر، نمک، سرکه، آب و آرد تهیه می شود.

خورش ماست

از مورد استقبال ترین غذاهای ایرانی در شهر اصفهان، خورش ماست است که کاملا با خورش های دیگر متفاوت می باشد. این خورش مزه و ظاهری بسیار خاص دارد. خورش ماست زرد رنگ است و از ترکیباتی نظیر زرده تخم مرغ، خلال پوست پرتقال، نمک، شکر، مرغ، زردچوبه، ماست چکیده و زعفران تهیه می شود.

کباب مشتی

کباب مشتی و یا کباب زردک از ساده ترین کباب ها می باشد که طعم و مزه ی بسیار خوشی دارد. برای پخت این کباب نیازی نیست که مهارت خاصی داشته باشید. مردم اصفهان کباب زردک را با ترکیب موادی چون شیره، گوشت چرخ کرده، زردک، آرد نخودچی، ادویه های مورد نیاز، سرکه و پیاز تهیه می کنند.

یخمه ترش

یخمه ترش یک غذای سنتی بسیار خوشمزه است و از خاصیت فوق العاده زیادی برخوردار می باشد. این غذا ترکیبی از زرد آلو، گوشت گوسفند، شکر، برنج، آلو و به تهیه می شود.

کوکو قندی

همان گونه که از نام این کوکو مشخص است، این غذا یک غذای شیرین که اگر از مزه ی شیرین غذا خوشتان بیاید، صد درصد طرفدار آن می شوید.مواد مورد نیاز برای تهیه ی این غذا، تخم مرغ، شکر، سیب زمینی، زعفران، جوهر لیمو و گلاب می باشد.
چنانچه گذرتان به سوی شهر بسیار زیبای اصفهان افتاد، حتما غذاهای محلی این شهر را امتحان کنید.

معرفی ۱۰ مورد از بهترین هتل های تهران

مقاله قبلی

معرفی ۱۲ غذای محلی ارومیه

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در غذاهای محلی