غذاهای محلی

غذاهای محلی کرمانشاه : معرفی ۷ مورد از لذیذترین غذاهای محلی کرمانشاه

0
غذاهای محلی کرمانشاه
غذاهای محلی کرمانشاه

احتمالا تا به حال طعم نان برنجی یا نان خرمایی کرمانشاه را چشیده اید ولی شاید خیلی با عطر و بوی استثنایی غذاهای محلی این خطه آشنا نباشید . دنده کباب یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که نامش خیلی برای گردشگران آشنا نیست اما طعم خوشمزه و بی نظیرش با گردشگران کاری می کند که بارها و بارها به خاطر تجربه دوباره لذت صرف کردنش روانه رستوران های کرمانشاه شوند . اگر مسافر کرمانشاه هستید و رستوران گردی هم تفریح مورد علاقه شماست با مجله گردشگری پیلا پیلا  همراه باشید تا با خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمانشاه بیشتر آشنا شوید .

  • دنده کباب
  • خورشت خلال
  • خورشت کنگر
  • آش عباسعلی
  • ونوشک پلو
  • شلمین
  • کلانه
  • نتیجه گیری

دنده کباب از بهترین غذاهای محلی کرمانشاه

دنده کباب از آن دسته از غذاهای محلی کرمانشاه است که نمی‌توان کسی را یافت که از خوردنش لذت نبرد. دنده کباب شباهت زیادی به ششلیک دارد و از گوشت خالص گوسفندی تهیه می‌شود.
برای تهیه  دنده کباب خوش‌طعم کرمانشاهی تکه‌های دنده گوسفندی را حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در مخلوطی از سیر، روغن‌زیتون، پیاز، سماق، سیر، رب گوجه‌فرنگی، جعفری خردشده و لیموترش می‌خوابانند و سپس آن را روی منقل کباب می‌کنند.

غذاهای محلی کرمانشاه

غذاهای محلی کرمانشاه

خورشت خلال

غریب به‌اتفاق اکثر گردشگرانی که یک بار میهمان سفره کرمانشاهی‌ها باشند و میزبان خورشت خلال برایشان سرو کرده باشد تصور می‌کنند قرار است خورشت قیمه بخورند. خورشت بی‌نظیر و خوش‌طعم خلال که از نظر عطر و رنگ شباهت زیادی به خورشت قیمه دارد از خلال بادام، رب گوجه‌فرنگی، گوشت گوسفندی و گلاب تشکیل شده است و با برنج درجه‌یک ایرانی سرو می‌شود.

خورشت کنگر

خورشت کنگر یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که بی‌شک در هر خانه‌ای که مهمان یک کرمانشاهی باشید می‌توانید صرف کردنش را تجربه کنید. به گفته اکثر گردشگران کرمانشاهی خورشت کنگر پای ثابت اکثر سفره‌های کرمانشاهی است.
خورشت کنگر کرمانشاهی با گیاه کرفس مانندی به نام کنگر، گوشت گوسفندی، ریواس، جعفری و ادویه‌جات معطر تهیه می‌شود.

آش عباسعلی

آش‌ها از جمله غذاهایی هستند که در کرمانشاه هم بسیار پرطرفدار هستند و هم تنوع نحوه پخت آن بسیار زیاد است. آش عباسعلی در میان سایر آش‌های کرمانشاهی از شهرت بیشتری برخوردار است. این آش خوشمزه در جشنواره ملی غذاهای سنتی ایران رتبه برترین آش ایرانی را از آن خودکرده است. این آش خوشمزه از ترکیب موادی از جمله لوبیا، نخود، عدس، گوشت، سبزی‌های معطر، پوره گندم، ادویه‌های مخصوص و روغن کرمانشاهی تهیه می‌شود.

ونوشک پلو

نام این غذای محلی خوشمزه کرمانشاهی از نوعی پسته کوهی به نام ونوشک گرفته‌شده است. در این غذا ونوشک را که شباهت زیادی به نخودفرنگی نیز دارد با گوشت چرخ‌کرده و رب گوجه‌فرنگی تفت می‌دهند و با برنجی که با زعفران نیز خوش عطر و رنگ و بو شده است سرو می‌کنند. در کرمانشاه شاید تعریف غذاهای محلی دیگری از جمله کلخنگ و خنجک را بشنوید. این دو غذا درواقع همان ونوشک پلو هستندبه عبارتی دیگر کلخنگ و خنجک نام‌های دیگر غذای پر طرفدار ونوشک پلو هستند.

آش شلمین

آش شلمین یکی از غذاهای محلی کرمانشاه است که طعم بی‌نظیری دارد اما پختن آن واقعاً سخت است و مستلزم این است که زحمت زیادی برای طبخش کشیده شود. این غذای سنتی خوشمزه از برگ و سر شلغم، برگ قیسی، نخود و عدس، گردو و کشمش و ادویه‌جات مخصوص آش تهیه می‌شود و طعم ترش و خوشمزه‌اش باعث می‌شود تا کدبانوهای کرمانشاهی زحمت پخت آن را به جان بخرند.

کلانه لذیذترین غذای محلی کرمانشاه

کلانه یا پیچک یکی از غذاهای محلی پرطرفدار کرمانشاه است که به قدیمی‌ترین فست فود جهان نیز شهرت دارد. مواد اولیه این غذای خوشمزه شامل گیاه مغذی و مفید پیچک و خمیر مخصوص پخت نان است و روی ساج نیز پخته می‌شود و پس از اتمام فرایند پخت با روغن مخصوص کرمانشاهی چربش می‌کنند تا از حالت خشکی دربیاید. اگر اهل فست فود هستید حتماً یک بار در کرمانشاه قدیمی‌ترین فست فود جهان را امتحان کنید.

نتیجه گیری درباره غذاهای محلی کرمانشاه

در این مطلب به معرفی خوشمزه‌ترین غذاهای محلی کرمانشاه پرداختیم. پیشنهاد می‌کنیم در ایران گردی‌های خود وقت ویژه‌ای برای رستوران گردی و خوردن غذاهای محلی هر منطقه بگذارید چرا که غذاهای محلی هر منطقه نشانی از فرهنگ و ذوق و سلیقه مردم آن منطقه است و رستوران گردی علاوه بر یک تفریح خوشمزه و لذت‌بخش می‌تواند شما را با سبک پخت و پز و خوردوخوراک مردم یک خطه جدید آشنا نماید.
با تشکر از اینکه با ما در پیلاپیلا همراه بودید خواهشمندیم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

فهیمه صیاد
من فهیمه صیاد هستم و حدود 3 سالیه که با تولید محتوا در حوزه های مختلف سعی کردم اطلاعات ارزشمندی را در اختیار کاربران بذارم.تولید محتوا برای وبسایت گردشگری پیلا پیلا تجربه ارزشمندی برای من است و امیدوارم قلمم برای شما کاربران عزیز رضایت بخش باشه...

سفر به بندر ترکمن در استان زیبای گلستان

مقاله قبلی

غذاهای محلی همدان : معرفی ۹ غذای محلی همدان که حتما باید میل کرد!

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در غذاهای محلی