غذاهای محلی

معرفی ۵ مورد از لذیذترین غذاهای محلی بوشهر

0

غذاهای محلی بوشهر

در این بخش از مجله ی گردشگری پیلاپیلا می خواهیم به معرفی ۵ غذای خوشمزه جنوبی بپردازیم که نخوردن آنها در شهر بوشهر اشتباه محض است .
حتما تا به حال تعریف غذاهای محلی بوشهر را زیاد شنیده اید اما در این مطلب به گونه ای به معرفی این غذاهای خوشمزه می پردازیم که برای تجربه خوردن آنها هم که شده قطعا به بوشهر سفر خواهید کرد . با ما همراه باشید .

غذاهای محلی بوشهر

دمپخت ماهی از خوشمزه ترین غذاهای محلی بوشهر

یکی از غذاهای محلی بوشهر که بی شک اگر خوردنش را امتحان کنید با روح و روانتان بازی می کند دمپختک ماهی بوشهری است .
در طعم این غذای خوشمزه آنچه که بیشترین تاثیر را می گذارد ماهی انتخابی آن است .
دمپخت ماهی بوشهری با ماهی هایی از جمله هامور ، سرخو ، سنگسر و سبیتی قابل پخت است اما ما به شما توصیه می کنیم دمپخت ماهی را برای خوردن انتخاب کنید که با ماهی هامور پخته شده است .
در پخت این غذای بی نظیر بوشهری علاوه بر ماهی از برنج ، سیر ، پیاز ، کره یا روغن و سبزیجات معطر و ادویه مخصوص بوشهری نیز استفاده می شود .
انتخاب بهترین نوع هر کدام از مواد ذکر شده در استثنایی شدن طعم این غذا تاثیر بسزایی دارد .

معرفی غذای خوشمزه یتیمک بوشهری

اگر به جنوب کشور سفر کرده اید و از خوردن برنج و گوشت حالا از هر نوعی که می خواهد باشد خسته شده اید و تمایل دارید یک غذای متفاوت و در عین حال خوشمزه را تجربه کنید ، یتیمک بوشهری می تواند دقیقا همان غذایی باشد که منتظرش بودید .
یتیمک تلفیقی از طعم بی نظیر و دلچسب تمر هندی با بادمجان است که در میان غذاهای محلی بوشهر در خطه جنوب کشور طرفدار بسیار زیادی دارد .
اگر پیش از این غذاهای جنوبی را تجربه کرده باشید قطعا با طعم تند آنها آشنا هستید و تندی طعم یتیمک نیز برایتان طبیعی است .
بد نیست بدانید که در ترکیب غذای خوشمزه یتیمک علاوه بر بادمجان و تمر هندی از لوبیا و پیاز نیز استفاده می شود .

معرفی غذای خوشمزه گمنه بوشهری

گمنه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که بیشتر در رستوران های سنتی بوشهر و خوزستان می توانید لذت خوردن آن را تجربه کنید .
این غذای متفاوت و در عین حال خوشمزه با بلغور ریز دانه گندم ، پیاز و روغ تهیه می شود و اصلی ترین کاربرد آن این است که به عنوان جایگزین بسیار خوشمزه و مقوی برای برنج از آن استفاده می شود .

معرفی غذای خوشمزه قلیه میگو بوشهری

در هر جای ایران که باشید بی شک نام غذای خوش طعم قلیه میگو را شنیده اید .
این غذای لذیذ جنوبی که از نظر شکل ظاهری به قرمه سبزی نیز بسیار شبیه است از میگو، سیر، پیاز، تمر هندی، آرد، روغن و ادویه مخصوص بوشهری تشکیل شده و طعم تند آن به خوبی طعم خاطره انگیز غذاهای محلی بوشهر را در ذهنتان ماندگار می کند .

معرفی غذای خوشمزه دوقوس ماهی بوشهری

طعم بی نظیر بهترین ماهی جنوبی را در غذای خوشمزه دوقوس ماهی تجربه کنید .
بی شک می توان لقب یکی از خوشمزه ترین غذای محلی بوشهر را به غذای دوقوس ماهی نسبت داد .
دو قوس ماهی غذای محلی اهالی دیلم است و اغلب با ماهی حلوای سفید طبخ می شود .

معرفی ۶ جاذبه گردشگری جزیره قشم که حتما باید ببینید

مقاله قبلی

سفر ارزان با ۲۳ راهکار برای کاهش هزینه های سفر

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در غذاهای محلی