غذاهای محلی

غذاهای محلی اهواز | معرفی ۷ مورد از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی اهواز

0
غذاهای محلی اهواز

شاید در روزهای عادی فرصت نشود تا در سبک غذا خوردن مان  قانونی ایجاد کنیم تا غذاهای محلی سایر نقاط کشور را امتحان کنیم اما حداقل یاد بگیریم تا در سفرهایمان به جای تکرار عادت های غذایی همیشه ، از غذاهای محلی منطقه ای که به آن سفر کرده ایم استفاده کنیم تا لذت بوم گردی مان دو چندان شود. اگر قصد سفر به جنوب کشور را دارید با مجله گردشگری پیلا پیلا همراه باشید تا با خوشمزه ترین غذاهای محلی اهواز بیشتر آشنا شوید .

معرفی غذاهای خوشمزه اهوازی

  • قلیه ماهی
  • ماهی صبور
  • امگشت
  • فلافل
  • سمبوسه
  • خورشت بامیه
  • پنیرک
  • نافله
  • پاکورا
  • نتیجه گیری

غذاهای محلی اهواز

قلیه ماهی محبوب ترین غذای محلی اهواز

قلیه ماهی یکی از معروف‌ترین غذاهای محلی اهواز است که آوازه‌اش در سراسر شهرهای ایران پیچیده است. قلیه ماهی درواقع یک نوع خورشت است و همراه با برنج سرو می‌شود. در پخت این خورشت خوش‌طعم از ماهی، رب انار، تمبر هندی، پیاز، سبزی‌های معطر مخصوص قلیه ماهی و ادویه‌جات مخصوص خورشت استفاده می‌شود.

ماهی صبور

غذای خوش‌طعم ماهی صبور از دسته غذاهای کبابی جنوب است. برای پخت ماهی صبور ماهی را که مزه دار شده روی آتش کباب می‌کنند و درنهایت آن را با پلو یا نان داغ سرو می‌کنند. دقت کنید ماهی صبور جزء آن دسته از غذاهایی است که به تیغ‌های ریز بسیاری دارد اما آنقدر خوشمزه هست که ارزش تحمل استرس بلعیدن تیغ‌های ریز را دارد.

امگشت از خوشمزه ترین غذاهای محلی اهواز

امگشت نیز از یکی دیگر غذاهای محلی اهواز است که در پخت آن از ماهی استفاده می‌شود. در امگشت از بهترین نوع ماهی تن جنوبی یعنی ماهی کباب استفاده می‌شود. برای پخت امگشت ابتدا ماهی را پاک‌کرده و سپس مزه دار می‌کنند و در آب می‌جوشانند و سپس تیغ‌هایش را می‌گیرند و درنهایت در روغن با سیر و پیاز تفت می‌دهند و سپسآن را در لابه‌لای برنجی که از قبل دم شده است می‌ریزند و سرو می‌کنند.

فلافل معروف ترین غذای محلی اهواز

فلافل یکی از غذاهای محلی اهواز است که در حال حاضر با شکل‌های مختلف و متنوعی در سراسر شهرهای ایران طبخ می‌شود. عمده شهرت فلافل اهوازی به خاطر تند بودن آن استبه‌منظور پخت فلالفل از لپه، سیر، پیاز، سیب‌زمینی، سرکه، تخم‌مرغ و جعفری  استفاده می‌شود.

سمبوسه

غذای خوش‌طعم و خوشمزه سمبوسه یکی دیگر از محبوب‌ترین غذاهای محلی اهواز است  که پختن و خوردنش در همه جای ایران دیده می‌شود. علاوه بر خوشمزه بودن یکی دیگر از دلایل محبوبیت سمبوسه زود تهیه شدن آن استاهوازی‌ها سمبوسه را با گوشت چرخ‌کرده، گشنیز، رب گوجه‌فرنگی، پیاز و سیر و سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای تهیه‌کرده و آن را در نان لواش پیچیده و سرخش می‌کنند.

خورشت بامیه

اگر عاشق غذای پرطرفدار اما تکراری خورشت بادمجان هستید بی‌شک طعم خورشت بامیه اهوازی نیز برایتان دل‌چسب خواهد بود. مراحل طبخ این خورشت خوشمزه کاملاً شبیه خورشت بادمجان است با این تفاوت که به‌جای بادمجان در آن از بامیه استفاده می‌شود.

نافله

نافله غذایی است با عطروطعمی شبیه به کباب شامی و با شکل و شمایلی شبیه به دونات. در تهیه این غذای محلی خوشمزه از گوشت، پیاز و آرد نخودچی استفاده می‌شود. از سرکه و شکر نیز برای ملس شدن طعم این غذای خوش‌طعم استفاده می‌کنند.

پاکورا

پاکورا نیز مثل تعداد دیگری از غذاهای محلی اهواز ریشه و اساس هندی داردپاکورا درواقع نوعی کوکو است که در تهیه آن نیز همچون فلافل از آرد نخود استفاده می‌شود. تره و تخم‌مرغ  نیز ازجمله مواد اصلی تهیه پاکورا هستند.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی کردیم تا خوشمزه‌ترین غذاهای محلی اهواز را به شما معرفی کنیم. لازم است به این مطلب متذکر شویم که واقعاً تعداد غذاهای محلی اهوازی که شهرت و خوشمزگیشان ارزش این را دارد که درباره آنها توضیح داد آنقدر زیاد است که انتخاب کردن تعداد محدودی از آنها کار آسانی نیست.
پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد سفر به اهواز را دارید حتماً وقتی برای رستوران گردی در شهر زیبای اهواز بگذارید و از غذاهای خوش‌طعم و بومی این شهر استفاده کنید.
با تشکر از همراهی‌تان با پیلا پیلا؛ هم چمنان منتظر نظرات ارزشمندتان هستیم. با ما در ارتباط باشید.

فهیمه صیاد
من فهیمه صیاد هستم و حدود 3 سالیه که با تولید محتوا در حوزه های مختلف سعی کردم اطلاعات ارزشمندی را در اختیار کاربران بذارم.تولید محتوا برای وبسایت گردشگری پیلا پیلا تجربه ارزشمندی برای من است و امیدوارم قلمم برای شما کاربران عزیز رضایت بخش باشه...

جاذبه های گردشگری ایسلند | معرفی ۷ نقطه از زیباترین جاذبه های دیدنی ایسلند

مقاله قبلی

جاذبه های گردشگری ماداگاسکار | معرفی ۷ جاذبه گردشگری ماداگاسکار

مقاله بعدی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

نظرات

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر در غذاهای محلی